Film? mai bine nu..

Am tot vazut afise cu ‘Boogie’. Dragos Bucur gol pe plaja, cu un pusti in carca si Anamaria Marinca in spate, cel mai probabil in rolul sotiei. Film romanesc si oau! nu este vorba de avorturi din perioada comunista! Hai sa-l vedem, hai sa-l vedem, poate e ceva de capul lui.

Am mai intrebat, in stanga, in dreapta..L-ati vazut cumva pe Boogie? Raspunsuri diverse, cei mai multi dintre *amici* sfatuindu-ma sa ma duc sa-l vad ca cica e tare. Hai sa-l vedem!

Nu! Nu va duceti sa-l vedeti! Nu dati banii pe prostii, luati bomboane la copii! Si..pentru voi, cei care v-ati dat banii la cinema (mai ales la cele de la ‘mall’-uri), ati facut, dupa parerea mea, cea mai proasta investitie. Este un film neamuzant, plictisitor, prost. Mi-am pierdut 103 minute din viata degeaba! Nu a meritat.  Interpretarea Anamariei Marinca (in rolul Smarandei) a lasat, din pacate, destul de mult de dorit. A folosit acelasi ton la absolut fiecare propozitie care i-a iesit pe gura, a sunat mai rau ca stirile de la ora 17. Fiul sotilor, Adi… saracul, poate nu a avut nicio vina ca indicatiile date de Radu Muntean l-au facut sa para (sper ca doar ‘sa para’) un tembel.  Dragos Bucur (in pielea lui Bogdan Ciocazanu) a avut un joc actoricesc lipsit de emotie, ca si cum i-ar fi fost lene sa-si interpreteze rolul (ma asteptam la mai mult din partea ta!).

Uitasem: nu il veti vedea pe Dragos Bucur gol pusca in film.

4 thoughts on “Film? mai bine nu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s