Stai-sus, spectacol de comedie

Aseara am fost la un stand-up comedy show in Spice Club, cu ocazia lansarii siteului punchline[punct]ro. Au fost:Trupa Deko, Trupa Cealalta, Trupa Showtime (a se intelege ca doar 2-3 din fiecare trupa), Toma ‘Ceva Marunt’ si Dan Badea. Am stat in picioare 4 ore intregi ca sa-i aud pe cei mai multi din ‘glumeti’ cum repetau la nesfarsit cuvintele ‘ hemoroizi, fisuri anale, laba’. Sa nu mai spun ca isi pomeneau organele genitale la fiecare propozitie. Astfel, am aflat ca: ‘toti moldovenii sunt ciobani’, ‘la Vaslui nu sunt masini’, ‘razboiul troian a avut loc pentru ca nu erau tigani printre arcasii troieni’ si ca toti comedienii au p**a mica. Am dedus ca: omuletii care s-au batut in glume in fata spectatorilor au ales sa fie comedieni din motivul ca o au mica – sunt complexati asadar sunt acizi. Sau poate ca ei stiu/vad/aud ceva ce noi restul nu stim/vedem/auzim (desi cred ca toti am vazut reclamele cu hemoroizi de pe blocuri).

In sfarsit, stand-up-ul la noi este si o mare furaciune, in sensul ca mai auzisem deja 70% din glumele facute de ei la comedieni americani. A! Nici perdeaua rosie nu a lipsit din decor.

3 thoughts on “Stai-sus, spectacol de comedie

  1. Daca continui sa folosesti stelute (*) pentru a-ti cenzura cuvintele colorate nu o sa iti mai citesc blogul. Let the profanities run free on the Internet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s