Ce mai vrea şi Carmen Harra asta?

Carmen Harra (Mureşan). După ce a părăsit România acum vreo 16-17 ani să “cânte” nu mai ştiu ce, a ajuns în State, a dat de proşti cu bani şi acum zice că-i mare clarvăzătoare. Ba chiar s-a întors în România (explore the Carpathian garden, cu un logo-furăciune de 900.000 de euro – altă poveste à la inapţii care ne conduc) să ne spună că vai ce stat de lumea a treia, ce necivilizaţi, ce nu ştiu cum şi (! asta e partea tare) cum că ea vorbeşte cu morţii în somn şi prevesteşte cutremurele. Dar acum mă refer în special la cazul Mădălina Manole, că de, a trecut în nefiinţă de curând şi toată pleava trebuie să-şi dea cu părerea.

Tanti asta, Carmen Harra, strigă sus şi tare unele chestii de-ţi vine să te dai cu capul de pereţi de ce imaginaţie perversă are (de exemplu că socrii Mădălinei au omorât-o) şi câteva zile mai târziu neagă tot, nu a zis ea aşa ceva (asta pentru că s-a dovedit că mănâncă căcat – cu linguriţa), ci că a zis totaaaal altceva, dar noi românii, fiind aşa de bătuţi în cap şi în lumea a treia şi necivilizaţi nu ştim să reproducem ce zice extraordinara, minunata şi geniala ‘parapsiholoagă’.

Pe lângă faptul că debitează multe (muuuuulte) prostii, de parcă nu are buton de stop/mute, se mai plânge ea acum că vai de ce a mai venit înapoi în România că ea a scris şase cărţi şi noi îndrăznim să nu o credem. Tanti..cred că te-ai minţit singură atât de mult că ai început să crezi şi tu în propriile idioţenii. Asta..doar aşa, o părere, mi-a venit în vis când stăteam la taclale cu Joseph Stalin şi John Lennon.

So..really..Ce mai vrea şi Carmen Harra asta?

2 thoughts on “Ce mai vrea şi Carmen Harra asta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s