Google și femeia

Îmi place foarte mult ce face Google cu fiecare ocazie importantă. Își transformă logo-ul în concordanță cu ce se sărbătorește în lumea toată – sau în anumite colțuri ale lumii. Apreciez ca și de 8 Martie – ziua Femeii – a făcut o astfel de schimbare… Dar nu-s eu dacă nu comentez.

Sunt singura care observă lipsa de inspirație a creativilor din spatele Google?  Someone please enlighten me dacă sunt eu ciudată și nu înțeleg ce vrea să arate – besides evidentul ‘female’ sign și o floare. I don’t get it and I sure as hell don’t like it. Tocmai Google, atotștiutorul motor de căutare să dea rateu la capitolul feminitate? Sigh…

2 thoughts on “Google și femeia

  1. Bine, nu e chiar cel mai bun doodle facut de ei (si in momentul asta nu am reusit sa aflu cine l-a facut), insa trimite cat de cat la ideea de feminitate.

    Pe langa chestiile obisnuite si oarecum cliseu – simbolul lui Venus si floarea – mai ai si cateva aspecte mai subtile. In primul rand, ai o usoara transparenta care da senzatia de diafan iar apoi ai culoarea violet folosita pe elementele mari care domina logoul, care la randul ei semnifica feminitate/armonie.

    So yeah, nu e chiar cel mai placut vizual logo al lor, but it does have some underlying concepts that tie in to the whole event.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s