Să mă sex în electorale

2012 e an electoral şi tocmai de aceea trebuia să fim pregătiţi, cu fundurile-n sus, pentru politicieni. Şi pentru că 2012 e an electoral, n-avem ce face decât să aşteptăm cuminţi ca politicienii să ne-o tragă pe la spate, ca de fiecare dată. Şi tot  pentru că 2012 e an electoral, vine şi cu un bonus: poziţii de electorale.

Poziţia Boc – cetăţeanul de rând stă în genunchi, aplecat în faţă, iar omul din politică îl penetrează de la spate. Actul durează şi durează, până cei din jur încep să se uite suspicioşi că nu-şi mai dă drumul odată – cam bate la ochi.

Poziţia Geoană – seamănă foarte mult cu ejacularea precoce. Ţi-o dai singur şi când să intri, hop, ce ţeapă ţi-ai luat, ţi-a luat-o altul pe dinainte.

Poziţia Udrea – nici nu-ţi dai seama ce se întâmplă, e mai degrabă un viol. Scoate multe sunete şi intră pe te miri unde, apoi face reclamă fundului obosit de cetăţean, să vină şi alde vecini.

Poziţia Anastase – n-are nimic special, doar gura mare, taman bună de oral. Se laudă că dă multe numere, ca pescaru’ la baltă – am prins un peşte uite atâââââââââât de mare…

Poziţia Ponta – o mână pe un sân, cealaltă pe fund, cu un picior călare şi cu celălalt în aer. Se mai numeşte şi poziţia politicianului proaspăt la putere. Oare cât rezistă în poziţia asta?

Poziţia NicuşorDan – asta e mai degrabă un teasing. Bagă vârful, da’ vin restul din spate şi-l dau la o parte, apoi i-o trag lui în cur. Ca un fel de human centipede politic, doar tre’ să mai dea şi alţii o bucă.

Poziţia Becali – omul din politică tre’ să-şi facă cruci nenumărate cu o mână şi să urle la Dzeu că-i tare bine, în timp ce cetăţeanul stă cuminte, întins pe burtă. Se mai numeşte şi poziţia misionarului pios.

Poziţia Băse – cea mai complicată dintre toate, nu toţi reuşesc s-o ducă la capăt. E o combinaţie de politică tantrică cu futai fără număr. Dacă ar apărea în Kama Sutra, ar fi zeul Kali, da’ în loc de multe mâini ar avea mai multe p*li. Să fie mult, să fie la toată lumea, să fie bine.

3 thoughts on “Să mă sex în electorale

  1. Aparent, Boc si Basescu sunt cei mai potenti. Vorba aia neaosa, take it or leave. Nu ca-n alte parti ar fi cu mult mai breji politicienii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s