Treaba mea si treburile altora

Scurt si la obiect – nu mai vreau sa calc in treburile altora. Mai exact, m-am saturat sa calc in pisatul altor femei cand ma duc la toaleta de la serviciu. Nu este o baie unisex, deci nu pot da vina pe sarmanii barbati ca au dat pe langa, ci este o toaleta doar pentru femei, unde femeile in toata firea se duc sa-si faca nevoile – din pacate.

For God’s sake, ce dracu’ n-ati invatat sa folositi toaletele de cand erati mici, de acum va usurati peste tot?! Serios, cum naiba reuseste o femeie sa faca pipi pe jos? Nu reusesc sa inteleg, vasul de toaleta nu este mic si oricat de mare ai avea curu`, tot nimeresti cu jetul unde trebuie, ca din fericire si multumita gravitatiei se duce in jos.

Dar nu, mai apare cate una speciala de-a dreptul care reuseste sa mictioneze pe jos, trage pantalonii si pleaca mai departe, lasand balta in urma, sa se bucure si altii ca rinichii ei filtreaza lichide asa cum trebuie. Ca tot nu stergi dupa tine, ca o vaca nepasatoare ce esti, nu mai bine iti dai drumul direct pe scaunul de la birou si gata? Nu ai pic (pic, pic) de respect pentru celelalte dintre noi care intram la baie dupa tine.

Si nici nu vreau sa deschid subiectul femei care se caca la birou – am avut cosmaruri care au devenit realitate in toaleta de la etajul 1 al companiei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s